Sponsoren


Sponsoren, een onmisbare pijler voor onze club!


De sponsors van VV De Raven zijn een onmisbare pijler voor onze club. Op onze beurt bieden wij iedere  sponsor de gelegenheid zich te promoten. Op de sponsorpagina kunt u zien wat onze sponsors te bieden hebben. U vindt hier handige links naar bedrijven die onze voetbalclub ondersteunen. Bovendien levert de sponsor een bijdrage aan de gemeenschap door het sponsoren van de plaatselijke voetbalclub, hetgeen een positieve associatie en goodwill oplevert bij de leden en bezoekers van ons sportpark.

 

Sinds een aantal jaar hebben wij een actieve sponsorcommissie die de belangen van onze sponsors vol enthousiasme behartigt. Onze doelstelling is het opbouwen van een gezellig en doeltreffend netwerk binnen en buiten VV De Raven met als missie het verder verbeteren van de uitstraling en de sfeer van de vereniging, zodat de binding en betrokkenheid van de leden en sponsoren worden vergroot en de continuïteit van de vereniging wordt gewaarborgd. Daarnaast willen wij het sponsornetwerk uitbreiden en de bedrijvigheid binnen en buiten de vereniging bevorderen.

 

Er zijn binnen onze vereniging tal van mogelijkheden voor sponsoring. We hebben een matrix opgesteld met verschillende sponsorpakketten. De verschillende opties zijn onder andere hoofdsponsor, subsponsor, stersponsor of elftalsponsor maar ook een reclamebord behoort tot de keuze. Het is zelfs mogelijk voor de wedstrijdbal te sponsoren, die je na afloop met de handtekeningen van de spelers van het vaandelteam mee naar huis mag nemen. Kortom, voor ieder wat wils. Uiteraard kunnen we ook een pakket op maat samenstellen. We bespreken uw wensen graag met u.

 

Om onze dankbaarheid te tonen en een betrokken sponsornetwerk in stand te houden, organiseren wij jaarlijks een aantal sponsoractiviteiten en betrekken wij de sponsoren bij diverse evenementen.

 

Wilt u ook sponsor worden en deel uitmaken van ons enthousiaste sponsornetwerk?
Wij ontmoeten u graag bij VV De Raven!

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij :

Stephan Frencken

Voorzitter Sponsorcommissie


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!